Wie zijn de cursusleiders?

HANNELORE ZWITSERLOOD is bekend van diverse radiozenders, zoals radio 538, Q-music, RTL FM, Yorin FM, Sky Radio en Radio Veronica. Jarenlang werkte ze als nieuwslezer voor 538radio, waar ze elke dag te horen was als nieuwslezer bij onder anderen Ruud de Wild, Edwin Evers en Coen en Sander. Momenteel presenteert ze het nieuws bij RTL LIVE. Verder heeft ze een thuisstudio waar ze dagelijks voor klanten voice-overs inspreekt.


Haar bekendheid dankt ze vooral aan haar rol als nieuwslezer en sidekick in de ochtendshow Je Dag Is Goed op Q-music met Jeroen van Inkel. Daarnaast was ze op Radio M Utrecht regelmatig te horen als presentator van onder meer  het actualiteiten programma 'Utrecht Is Wakker'.


Ook werkte ze jarenlang als financieel journalist, presenteerde ze verkiezings- debatten en interviewde ze prominente politici voor CDA Radio. Tot slot schrijft ze artikelen voor kranten, produceert ze webvideo's en ze heeft een aantal jaar lesgegeven op de Veronica  Radioschool.
Hannelore won de Radiobitch Award voor Beste Nieuwslezer in 2007.Meer informatie over Hannelore vind je op www.hannelorezwitserlood.nl

TAMARA BOK is van oorsprong film en tv maker en al jaren actief als communicatie-specialist. Ook is zij co-eigenaar van communicatie, pr en mediabureau Awareness Engineers. Ruim tien jaar geleden was zij samen met Hannelore 1 van de grondleggers van het Novum radio nieuws en de cursus radionieuws van de Veronica Radioschool.  Tamara is al jaren een veelgehoorde Nederlandse, Britse en Amerikaanse voice-over. Ze was de vaste invaller voor de vrouwelijke nieuwslezers van 538radio, SlamFM en Radio10Gold. Haar creatieve ervaring deed Tamara op tijdens haar studie aan de Hogeschool voor de kunsten en ze behaalde haar Masters in Video en Televisie aan de universiteit van Portsmouth (UK).  Daarna werkte ze in binnen- en buitenland voor diverse communicatie, tv-, audio- en filmbedrijven, als voice-over producent, regisseur en (eind)redacteur. 

 

Tamara won de Radiobitch Award voor Beste Nieuwslezer in 2010.Meer informatie over Tamara vind je op www.tamarabok.nl en www.awarenessengineers.com