top of page
Ik wil radionieuwslezer worden.jpg

Wat vinden anderen van ons?

Meer dan 100 cursisten gingen je de afgelopen jaren voor! Professionals, amateurs en nieuwelingen. Iedereen die meedeed leerde over zichzelf en de rekbaarheid van zijn of haar talent. Ook voice-overs Peter en Jacqueline die tijdens de cursus compleet nieuwe dingen leerden over hun kunnen en stemtechnieken. Mooi toch als je de moeite neemt je talent te blijven voeden? In deze video vertellen zij en andere cursisten hoe zij onze lessen hebben ervaren.

Hoe word je radionieuwslezer?

Simpel! Door mee te doen aan onze cursusnieuwslezen in Hilversum in een professionele radiostudio en met ons je bucketlist af te vinken! 

Ben je een beginner?
Doe dan mee aan de tweedaagse BASISCURSUS voor € 425,- exclusief btw. 

+++ Deze cursus is onder meer bedoeld voor (radio)redacteuren, nieuwslezers, lokale omroeptalenten en andere mediamakers die zich verder willen ontwikkelen zoals marketing en communicatie specialisten. Denk bijvoorbeeld aan de woordvoerder die zijn werkterrein wil vergroten, een televisie maker, een meteoroloog of file-expert die zijn of haar content (nog) nieuwswaardiger wil leren brengen. De eerste lesdag vindt plaats in de klas, de tweede in de radiostudio van radiocoach in Hilversum. Iedereen gaat naar huis met een professionele nieuwsleesdemo. Aanmelden kan via info@cursusnieuwslezen.nl


Hartelijke radiogroet,
Tamara Bok & Hannelore Zwitserlood

Schermafbeelding 2019-07-03 om 22.58.56.

Wie zijn wij?

Wij zijn de cursusleiders Hannelore Zwitserlood en Tamara Bok en hebben samen zo’n 25 jaar nieuwsredactie ervaring. We waren actief als nieuwsmakers bij onder anderen Q-music, Sky Radio, YorinFM, Radio10Gold, ID&T Radio, SlamFM, BNR nieuwsradio en vele andere radio- en tv stations. We mochten allebei een Radiobitch Award in ontvangst nemen voor ons repetoire als nieuwslezers. We werken al jaren als voice-overs vanuit onze thuisstudio's.

 

Lees HIER meer over wie wij zijn en wat we doen!

bottom of page