de OP MAAT CURSUS + demo/ v.a. € 1950 ex btw

Wil je jouw team verder helpen met het produceren van de juiste nieuwsteksten voor webvideo's en-of radio en tv-programma's?  En wil je ook graag dat ze nieuwe kennis krijgen over schrijfmethoden die zijn afgestemd op de doelgroep en de utsraling van jullie mediamerk? Wij trainen redacties en helpen bij het vertalen van een persbericht naar een pakkende voice-over tekst die video's nieuwswaardiger maken en de kijkers blijft op de juiste manier informeert en boeit.

Lengte 2 tot 10 dagen/ inclusief stijlboek voor redacties

de BASIS CURSUS + demo/ € 425 ex btw

Deze cursus is onder meer bedoeld voor (radio)redacteuren, nieuwslezers, lokale omroeptalenten en andere mediamakers die zich verder willen ontwikkelen zoals marketing en communicatie specialisten. Denk bijvoorbeeld aan de woordvoerder die zijn werkterrein wil vergroten, een televisie maker, een meteoroloog of file-expert die zijn of haar content (nog) nieuwswaardiger wil leren brengen. De eerste lesdag vindt plaats in de klas, de tweede in de radiostudio van radiocoach in Hilversum. Iedereen gaat naar huis met een professionele nieuwsleesdemo.

de GEVORDERDEN CURSUS + demo/ € 525 ex btw

Deze cursus is uitermate geschikt voor reeds ervaren nieuwslezers die de puntjes op de i willen zetten en onder meer hun techniek wensen te verbeteren. We evalueren waar je staat en werken aan vastgeroeste gewoontes die mogelijk ambities in de weg zitten met een leerplan op maat. We gaan dieper in op de basisvaardigheden. Ook werken we aan je logopedie en oefenen we in de studio totdat het gewenste resultaat is bereikt. Je gaat na een persoonlijk motivatiegesprek naar huis met een uitgebreide luisteranalyse en trainingsadvies voor de toekomst.

de INDIVIDUELE CURSUS + demo/ lengte & prijs in overleg

Een ieder die wil leren nieuwslezen maar dit proces wil versnellen heeft baat bij op 1 begeleiding van 1 van onze specialisten. Bij deze werkwijze worden leerdoelen geformuleerd die zijn aangepast op de specifieke wens en het tempo van de cursist. Zeer geschikt voor nieuwslezers die zich richten op audities en ook aangeboden aan sprekers die willen leren in het openbaar te spreken.

NB. prijzen inclusief lunch, consumpties en diverse versnaperingen, prijzen exclusief btw.